TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2016-09-01 16:08:02
Richard Herrey till Star FM
I maj lanserade MTG Sverige radiokanalen STAR FM på två av de tre nya tillstånd som koncernen förvärvade. Under sommaren har kanalen löpande bemannats med programledare och nu står det klart att Richard Herrey kommer att bli kanalens nya programledare på morgonen. Richard har tidigare jobbat som programledare hos både SBS och Sveriges Radio. Han kommer närmast från ”Vaken med P3 & P4”.

- Det ska bli fantastiskt kul att få chansen att göra morgonradio på riktigt och Star FMs musik passar ju mig som ett par gyllene skor. Speciellt roligt blir det att få höras i min gamla hemstad Göteborg, säger Richard Herrey.

STAR FM är en kommersiell radiokanal som primärt riktar sig till lyssnare 35-54 år med musik som vi alla minns och växte upp med innan Sverige ens hade fått reklamradio. Mycket av musiken fick aldrig plats på Sveriges Radios kanaler, varför det fortfarande finns mycket att upptäcka från den tiden då vi alla spelade in våra favoritlåtar på kassettband, säger Stefan Halvardsson, Head of Programming på MTG Radio.

STAR FM sänder på frekvensen 107,1 i Stockholm och 104,8 i Göteborg samt på musiktjänsten I LIKE RADIO
Extern Länk:
http://www.ilikeradio.se

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten