TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2016-06-16 12:12:53
Annons: Radio Active söker programledare
Har du erfarenhet av eller utbildning som programledare i radio?
Radio Active söker flera Vikarierande programledare som kan rycka in vid arbetstoppar och annat.


Om Radio Active
Den 10 juni 1995 hördes den första sändningen över frekvensen 103.9 MHz – Radio Active var född. Stationen har utvecklats till en av Sveriges största närradiostationer med nära 50.000 lyssnare per vecka. Stationen är belägen på Regementet i Ystad. Med slogan ”Lokal radio på riktigt” stöttar vi gärna det lokal utbudet redaktionellt som musikmässigt.

Den 16 juni 2003, hördes den första sändningen över frekvensen 102,2MHz i Simrishamn – systerkanalen som då hette FM Österlen, var född. Den 18 december 2014 utökade vi sändningsområdet för Radio Active med frekvensen 93,6MHz i Tomelilla kommun samt den fjärde frekvensen, 107,8MHz i Sjöbo kommun den 19 januari 2015. Radio Active har 10st anställda och cirka 30st ideella medlemmar. Moderna och klassiska hits blandas med inslag av specialprogram inom bl a jazz, dansband, rock, 50’s & 60’s, världsmusik m.m. – dygnet runt, året runt.

Allt sänds med utgång från Ystad och den lokala prägeln genomsyrar dagligen programmen med evenemangstips, sportbevakning, tävlingar, väder- och trafikrapporter, vår Activepatrull, livesändingar och mycket mer.

Under 2015 startade vi upp konceptet ActiveConcert, där vi arrangerar konserter och först ut var en gratiskonsert i Rådhusparken i Ystad den 8 juni 2015 med artister som världsartisten John De Sohn (Björn Johnsson fd programledare), Panetoz, Eleine, Negative Nancy och elever från utbildningen IMP på Ystad Gymnasium.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vikariera för befintliga programledare både vid planerade och oplanerade ledigheter samt rycka in vid arbetstoppar. Då vi är en mindre station är det viktigt att vi alla hjälps åt med diverse uppgifter för att behålla den trivsel som kännetecknar oss. Det är ett plus om du har intresse och talang som producent då vi mellan varven har behov av att producera t ex reklamjinglar och liknande uppgifter.

Profil
Du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta som programledare och är duktig på att sätta din personliga prägel på programmen som du själv förbereder och sänder. Som person är du kreativ, spontan, färgstark och tycker om att underhålla din omgivning. Då vi är en liten station kan andra arbetsuppgifter förekomma och du behöver ibland rycka in för att avlasta och underlätta arbetet för dina kollegor. Du är en person som tycker det är lika inspirerande att se andra att lyckas som att lyckas själv.

Ansök & ytterligare information
I denna rekrytering samarbetar Radio Active med HIREQ - Ystads eget HR-företag. Ansvariga rekryterare i denna process är Johan Sahlin och Ingrid Duvander. För ytterligare information angående denna tjänst är du välkommen att kontakta oss på HIREQ. Välkommen med din ansökan!
Extern Länk:
http://hireq.se/jobb/?id=260

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten