TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2016-04-28 10:41:03
MTG lanserar STAR FM i Stockholm och Göteborg
Nu på måndag den 2 maj lanserar MTG Sverige radiokanalen STAR FM i Stockholm och Göteborg. STAR finns redan på MTGs musiktjänst I LIKE RADIO, men är där uppdelad i fyra decennier från 60- till 90-talet. På de nya tillstånden kommer kanalen att fokusera på de största stjärnorna och de populäraste låtarna från 70, 80 och 90-talet.

STAR FM lanseras med kampanjslogan "Hos oss lever stjärnorna för evigt" och radiokanalen kommer att spela "10 000 låtar i rad" utan avbrott under maj månad.

"- Vi har haft väldigt bra respons på STAR FM i vår musiktjänst I LIKE RADIO och nu kan vi äntligen erbjuda kanalen på vanlig radio. Med STAR FM utökar vi dessutom vårt erbjudande för målgruppen 35-54 år samtidigt som vi tar lyssnare från både MIX Megapol och Vinyl FM. Göteborg har dessutom aldrig haft en liknande kanal som enskilt vänt sig till en äldre målgrupp" säger Christer Modig, affärsområdeschef radio på MTG Sverige.

STAR FM kommer att sända på frekvensen 107,1 i Stockholm och 104,8 i Göteborg samt på musiktjänsten I LIKE RADIO.

För knappt två veckor sedan blev det klart att de tre nyutlysta tillstånden för privat radio av Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT) tillfallit MTG Sverige. Tillstånden gäller 105,9 i Stockholm som blir Power Hit Radio samt 107,1 och 104,8 i Göteborg som blir STAR FM.

Tidigare nyhet:
http://www.onair.nu/news/visa.asp?ID=2737

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten