TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2016-01-29 15:40:40
Bandit Rock blev Lugna favoriter - igen
Nu har Bandit Rock i både Östergötlands- och Södermanlands län slutat sända i båda länen och istället har radiostationen Lugna Favoriter gjort come back i etern. Stationen har nämligen tidigare sänt på samma frekvenser i båda länen, men det var före den 1 juli 2010. Nu är Lugna Favoriter alltså tillbaka igen med fler lugna favoriter i radioapparaterna.

- I och med bytet till Lugna Favoriter, kommer vi få fler lyssnare som väljer att ratta in våra frekvenser, och det kommer i förlängningen gynna våra annonsörer, berättar Johan Alsö VD på Radio Co som har frekvenserna i Östergötland.

Östergötlands län
Norrköping 104,9 MHz
Linköping 94,4 MHz
Ringarum 100,6 MHz

Södermanlands län
Nyköping 105,7 MHz
Katrineholm 95,4 MHz
Vagnhärad 92,9 MHz
Jönåker 103,0 MHz

Lugna Favoriter är en kommersiell radiostation som spelar lugn populärmusik och startades 1996 i Stockholm, och har sedan dess sänt på ett flertal orter runt om i Sverige.
Nu har ägarna, MTG Radio m fl, valt att höras på FM-bandet i Stockholm/Södertälje, Göteborgsområdet samt mellersta och södra Södermanland och i Östergötland.

- Många har hört av sig till oss och tycker det är tråkigt att Bandit Rock har försvunnit, men för den som vill fortsätta lyssna på Bandit Rock finns det flera sätt, t ex ta del av sändningarna via webben eller olika appar, avslutar Johan Alsö.

Länk för I LIKE RADIO: http://ilikeradio.se/

Länk för Bandit appen: http://www.bandit.se/laddanerbanditsnyaapp

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten