TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2015-11-03 11:24:23
Dejtingprogram i P4
Fredag 6 november är det premiär för nya dejtingprogrammet ”Kärlek i P4” – programmet där precis alla är välkomna att pröva kärlekslyckan. Programledare är Elin Ek och med sig har hon kärleksexperten Apollo Asplund.

Kärlek i P4 leds av Elin Ek, som med trygg hand ledsagar Sveriges alla singlar vidare till ett eventuellt liv med en partner.

- Det ska bli så himla spännande att höra hur folk resonerar, tänker och känner när de ska dejta! Känns väldigt lyxigt att ha vår kärleksexpert Apollo med - det han inte vet om dejting är inte värt att veta, säger Elin Ek.

Vid sin sida har hon alltså Apollo Asplund, som förutom sin kärleksexpertis även turnérar med Little Jinder, pratar arabiska och har gjort kärleksreportage från både Syrien och Libanon.

- Jag har Heta linjen att tacka för mitt kärleksliv som ung och jag tror jag kommer att bli kär i alla som ringer in. Hoppas jag kan hålla mig, säger Apollo Asplund.

Varje vecka bjuder Kärlek i P4 in "Veckans singel" som alla lyssnare har möjlighet att försöka fånga genom att ringa in till programmets telefonsluss. Men det kommer också att finnas utrymme för andra singlar att efterlysa kärleken - antingen live i programmet eller på Kärlek i P4:s Facebooksida.

Kärlek i P4 sänds till att börja med tre gånger innan årsskiftet. Premiär är det 6 november kl. 19.06 och därefter sänds programmet 4 december respektive 18 december kl. 19.06.

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten