TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2015-04-16 09:29:56
Stora Radiopriset får två nya kategorier
Varje år delas Stora Radiopriset ut av Radioakademin. I år utökas antalet kategorier med två: Årets podd och Årets Kommersiella Radiostation. Totalt delas Stora Radiopriset ut i 15 kategorier.

- Förra året slog vi rekord med 262 olika bidrag! Det visar att Stora Radiopriset är det finaste radioerkännande man kan få i radiosverige. Radioakademin inför i år två nya kategorier; Årets Podd och Årets Kommersiella Radiostation, det kommer säkerligen att öka intresset för priset ännu mer, säger Johan Mångård, projektledare för Stora Radiopriset.

En annan nyhet för i år är att fyra bidrag nomineras i varje kategori samt att tre kategorier direktnomineras av radiobolagen - Årets Kommersiella Radiostation, Årets Morgonprogram och Årets Radioevenemang.

För att vara med och tävla i Stora Radiopriset 2015 måste bidragen vara inskickade senast den 11 maj. För information om hur bidraget ska skickas, gå till www.radioakademin.org och följ instruktionerna under fliken ”Skicka bidrag”.

Stora Radiopriset delas ut av Radioakademin i kategorierna:
Årets Folkbildare
Årets Musik
Årets Morgonprogram
Årets Kommersiella Radiostation (Ny)
Årets Lokalradio
Årets Närradio
Årets Radioprogram
Årets Reportage
Årets Rookie
Årets Underhållning
Årets Radiostation
Årets Radioevenemang
Årets Podd (Ny)
Årets Hederspris
Årets Specialpris

Stora Radiopriset delas ut på Radiogalan som i år hålls den 17 september på Hamburger Börs i Stockholm.

Om Stora Radiopriset och Radiogalan
Radiogalan organiseras av radioföretagen Sveriges Radio, UR, MTG Radio och SBS Discovery Radio i samarbete med Radioakademin. Stora Radiopriset delas ut av Radioakademin, som är en ideell förening som skall främja radiomediets utveckling, bland annat genom att sprida kunskap och information samt genom experiment och forskning.
Extern Länk:
http://www.radiogalan.se

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten