TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2014-12-22 11:35:22
Sport i Rockklassiker
SBS Discovery-kanalen Rockklassiker startar en ny sportshow på helgerna den 10 januari. Detta i samarbete med TV-kanalen Eurosport.

Programmet "Rocksporten" kommer att sändas lördagar och söndagar kl 12-16 över alla Rockklassiker-frekvenser samt på radioplay.se

Tillsammans med Eurosport kommer man att sända nyheter från stora sportevenemang, snackisar, intervjuer och reportage med aktuella sportstjärnor.

Programledare kommer att bli Johan Kindmark, som närmast kommer från Sveriges Radio. Dessutom kommer Roberto Vacchi, välkänd från Eurosport, att ha ett fast inslag i Rocksporten varje helg.

Håkan Morland, programdirektör vid SBS Discovery Radio, säger:
- Oerhört roligt och spännande att äntligen kunna inleda den sportsatsning som vi vetalt göra. Tillsammans med vår syskonkanal Eurosport har vi nu möjligheten att leverera den sportradio som våra lyssnare har efterfrågat. Genom att addera sport till Rockklassikers starka musikformat är vi övertygade om att vi kommer underhålla våra nuvarande men även dra nya lyssnare till stationen.

Dennis Andersson, VD för Eurosport i Norden fyller i:
- När SBS Discovery Radio presenterade Rocksporten för oss kändes det klockrent. Vi sänder upp mot 60 timmar direktsänd sport varje helg på våra TV-kanaler, i extremfall upp mot 80 timmar, och här når vi tillsammans med våra experter och profiler ut i ett helt nytt format.

Rocksporten startar 10 januari.
Extern Länk:
www.radioplay.se

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten