TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2014-11-22 17:02:16
Guldkanalen sa adjö till gamla studion
Fr.o.m. nu går sändningarna i Guldkanalen från den f.d. brandstationen i Staffanstorp, och nu säger man adjö till de gamla studiolokalerna på Bragevägen som man har växt ur.


Att sända radio från en brandstation påminner mycket om Nile City, men det är inte bara i Killinggängets värld man gjorde det, utan nu även i Skåne. Den gamla brandstationen i Staffanstorp byggdes 1946. 2008 blev den till salu när en elfirma flyttade ut ur centrum.

14 personer är personalstyrkan i DB Media AB, som producerar bl.a. Guldkanalen, och verksamheten växer så det knakar. Därför var det naturligt att man bytte 150 kvadratmeter mot 600. Men man har också behövt renovera huset som är på tre våningar, och det har inte alltid varit så smärtfritt.

- Det har varit en del blod, svett och tårar vid renoveringen. Men kommunen har verkligen lyssnat på oss, tagit hänsyn till våra behov och de var väldigt snabba med bygglovet. sa Daniel Bengtzzon, VD för DB Media AB som producerar Guldkanalen, till kommunbladet Staffanstorp-Aktuellt i somras.

Bild: Från en gammal studio till en ny i "guld". Foto: DB Media AB resp Daniel Ollhage.
Extern Länk:
http://www.guldkanalen.se

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten