TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2014-08-07 18:49:38
Martin Stenmarck och Thomas Bodström till Äntligen Morgon
Varje dag i Äntligen Morgon i Mix Megapol, hörs en kändis som medverkar i programmet. Nya för i höst blir Martin Stenmarck och Thomas Bodström.

Martin Stenmarck, artist och programledare, kommer att medverka på måndagar och ämnet kommer naturligtvis handla om musik.

Thomas Bodström, advokat, författare och tidigare justitieminister, kommer att medverka på onsdagar. Inledningsvis kommer han att förklara och analysera höstens val, framför allt till riksdagen.

Äntligen Morgons programledare Gry Forsell säger:
- Jag är jätteglad att vi har en sådan mångfacetterad skara vänner och är väldigt sprallig över höstens nytillskott! Jag trivs väldigt bra i Thomas Bodströms sällskap och ser fram emot att få det politiska läget, uttalanden och utspel förklarade av honom. Med supervalåret känns det viktigt att vi får hjälp att förstå läget och Thomas Bodström är ju är som klippt och skuren för den uppgiften.
Att få inleda veckan med Sveriges trevligaste kille, Martin Stenmarck, är ju också helt perfekt och jag hoppas att vi kan få honom att ta med sig gitarren!


I och med nytillskottet, som tillträder på måndag, 11 augusti, så ser veckans bisittare ut som följer:

Måndagar - Martin Stenmarck
Tisdagar - Henrik Johnsson
Onsdagar - Thomas Bodström
Torsdagar - Alex Schulman som alternerar med Sigge Eklund
Fredagar - Emma Wiklund
Extern Länk:
http://www.radioplay.se/mixmegapol

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten