TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2014-04-07 11:49:00
Nicke Borg till Rockklassiker
Sångaren Nicke Borg, tidigare Backyard Babies, kommer att börja sända på Rockklassiker med start 5 maj, meddelar SBS Discovery Radio.

Nicke Borg slog igenom som sångare i Backyard Babies men har även haft en solokarriär. Radio är ingalunda nytt för honom, för tre år sedan fick han möjlighet att göra ett specialprogram på Bandit. Nu lämnar han alltså Bandit för konkurrenten Rockklassiker.

Håkan Morland, programdirektör på SBS Discovery Radio, säger:
- Nicke Borg är ett stort namn för att bara köra ett litet helgprogram. Han har en enorm kunskap och ett genuint intresse av både musiken vi spelar på Rockklassiker och radio som media. Han kommer att passa som handen i handsken hos oss och vi kunde inte vara mer glada över att han valt att gå med i vårt lag.

Nicke Borg säger:
- Sedan jag kom i kontakt med radio har det vuxit sig till en passion. Mitt musikintresse, mina oändligt många krigshistorier från vägarna samt mitt "vardagliga" liv som soloartist och frontman i Backyard Babies kommer väl till pass när jag ska leverera tidernas bästa rock. Att få utvecklas som programledare inom SBS Discovery Radio känns helt rätt och att få bli en del av Rockklassiker är en ära.

För den som inte har Rockklassiker i sin lokala eter, kan lyssna via radioplay.se
Extern Länk:
http://www.radioplay.se/rockklassiker

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten