TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2013-10-08 22:44:55
Tony Irving tillbaka i P4
Förra sommaren ledde han dansbandsgalan Guldklaven i P4. Nu blir Tony Irving talkshowvärd i samma kanal.

– Jag tillåter mig, som den medelålders gubbe jag är, att ha jobbdrömmar. Radio är en av dem. Jag gillar att ge mig ut på djupt vatten och vore puckad om jag sa nej till detta. Nu är det bara att öppna truten och köra, säger Tony Irving.

För fredagen den 1 november kl 13.05, och framöver, drar Tony Irving igång talkshowen i P4 - en stafettpinne som tidigare har hållits av Anders Jansson och Johan Wester, men också av kändisar som Annika Lantz, Magnus Uggla, Nanne Grönwall, Kikki Danielsson, m.fl.

Tony Irving är väl mest känd i Sverige som en av domarna i Let's dance i TV4. Han driver egen dansskola, är f.d. professionell tävlingsdansare men har också varit fritidsledare och ordförande för Europride i Stockholm 1998. Han är född i Manchester och har bott i Sverige sedan 1993.

– Tony Irving har en förmåga att kommentera med ett härligt och vasst brittiskt/svenskt perspektiv. Han bidrar med en queer twist, rättfram ärlighet och ett gott humör. Det kommer bli en rolig och upplevelserik höst, säger Anders Backlund, chef för talkshowredaktionen på SR.


Tidigare nyhet:
http://www.onair.nu/news/visa.asp?ID=2322

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten