TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2013-10-04 22:57:38
Vinterpratande lantbrukare sökes
Det blir inte bara vinterpratare i P1 nu i vinter. Även Land Lantbruks poddradio kommer att köra med vinterpratare - och nu söker man en talför lantbrukare.

Lantbrukspodden är en del av tidningen Land Lantbruk som ges ut av LRF Media, och som kommer ut med nya avsnitt varannan torsdag på webben och på iTunes.

Nu söker man lantbrukare som har en historia att berätta och som man vill dela med sig av. I somras berättade Malin Sundin, mjölkbonde från Orsa, i lantbrukspodden om hur hon hittade sin kärlek genom att skotta gödsel. Malin Sundin blev f.ö. senare en av kandidaterna till Lyssnarnas Sommarpratare i P1, men Martha Ehlin knep förstaplatsen och fick sommarprata.

Till lantbrukspodden söker man nu en person med anknytning till lantbruk, skog eller gröna näringar.
- Vi söker en person som har en spännande historia att berätta om sig själv, kanske ett ögonblick som förändrade allt eller hur slumpen ledde till varför livet ser ut som det gör idag, säger en av programledarna och producenterna, Anna Nilsson.

Vidare ger hon några tips:
- Tänk på vad det är du vill förmedla till podcastens lyssnare. Vad är ditt mål med ditt vinterprat? Våra producenter kommer att hjälpa dig med att skapa ett bra manus, men det kommer att krävas en hel del tid och arbete från din sida också. säger Anna Nilsson.

Intresserade kan maila redaktionen på [email protected] med en kort beskrivning av sig själv och den historia man vill dela med sig av.

Tidigare nyhet:
http://www.onair.nu/news/visa.asp?ID=2511
Extern Länk:
http://www.lantbruk.com/podcast

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten