TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2013-05-07 14:16:08
Sky Sports News Radio på Radio Play
SBS lanseras idag två nya kanaler på sin webbradiotjänst Radio Play - Sky Sports News Radio och podcasten Rock 'n' roll Football.

Sky Sports News lanserades 2010 och består av såväl nyheter som inslag och program om idrott. Stationen är en radioversion av det som visas på TV.

Mark Chesworth, redaktionschef på kanalen säger i ett pressmeddelande:
- Vi är stolta och glada över att ha Sky Sports News på Radio Play. Stationen har på några år blivit en internationell radiostation för sportfantaster. Vi är glada att ge de svenska sportfantasterna möjlighet att få pinfärska nyheter från Sky Sports News.

SBS har också säkrat rättigheterna för podcastprogrammet Rock 'n' Roll Football Show - en show som uppdateras varje vecka med Absolute Radios Russ Williams, Jim Proudfoot och den tidigare landslagsanfallaren för England och Arsenal, Ian Wright.

- Det finns inget bättre än att tala om vacker fotboll med mina två kompisar Russ och Jim. Jag är verkligen glad att programmet sänds på Radio Play och hoppas att lyssnarna vill engagera och involvera sig i diskussionen, säger Ian Wright.

Sky Sports News Radio finns tillgänglig på radioplay.se och i apparna Radio Play för iOS och Android fr.o.m. idag.
Extern Länk:
http://www.radioplay.se

Publicerad av: Redaktionen
Dela Nyheten

Kommentera nyheten