TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2012-09-02 09:04:11
Nya morgonprogramledare i SR P4 Göteborg
Med start måndag 3 september hör vi ett nytt programledarpar i Sveriges Radio P4 Göteborg på morgonen - Anna Hammarén och Magnus Wennerholm.

Anna Hammarén är journalist, utbildad på Dramatiska institutet, och har gjort många program för P1. Hon har varit nominerad till Stora Radiopriset och Röda Korsets journalistpris. 2009 vann hon Pennskaftspriset för radiodokumentären "Han var för bra för att vara sann".

Magnus Wennerholm har arbetat på SVT, bl.a. med Uppdrag Granskning. Han har även arbetat som utrikesreporter i Gaza, London, Kosovo och Vitryssland, bl.a. för TV4-Nyheterna och Kalla Fakta.

Det tidigare morgonparet slutade i våras - Harald Treutigers kontrakt gick ut i juni och efter en hjärtinfarkt i våras valde han att prioritera andra typer av jobb i sitt liv än regelbundenheten det innebär att vara morgonprogramledare. Cicci Hallström slutade också av privata skäl.

Sedan i slutet av april fram till sommaruppehållet har man därför kört morgonprogrammen med de tillfälliga programledarna Leif Hedegärd och Erik Blix.

Bild: Alexander Lindhe, Sveriges Radio

Tidigare nyhet:
http://www.onair.nu/news/visa.asp?ID=2275
Extern Länk:
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4198

Publicerad av: Patrick Reinthal
Dela Nyheten

Kommentera nyheten