TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2012-06-25 22:06:51
Tony Irving leder dansbandsgala i P4
Den 15 juli leder Let's Dance-domaren Tony Irving P4:s direktsända dansbandsgala Guldklaven tillsammans med Thomas Deutgen.

Årets upplaga av musikpriset och dansbandsgalan Guldklaven sänds direkt från Malung den 15 juli, och arrangeras i samarbete med danstidningen Får jag lov och Dansbandsveckan i Malung. I år är det den trettonde dansbandsgalan i ordningen, och programledaren Thomas Deutgen har i år sällskap av Let's Dance-domaren Tony Irving.

- Jag har jobbat med att lära ut dans till dansbandsmusik i över 20 år, säger Tony Irving. För mig är det helt vitalt; dans är mitt liv och utan dansband finns det ingen dans. Det jag ser mest fram emot är att skuffa runt på dansgolvet i Malung efter galan.

Guldklaven är alltså inte bara namnet på galan utan även det dansbandspris som Sveriges Radio delar ut på galan - till årets främsta dansbandsartister, -låtskrivare och -musiker. Lyssnarna kan rösta redan nu och fram till midnatt den 8 juli. Omröstningarna i kategorierna Årets låt och Årets dansband pågår däremot fram till galakvällen 15 juli.

Galan direktsänds i Sveriges Radio P4 kl 19.45-23.00 den 15 juli.
Extern Länk:
http://www.sverigesradio.se

Publicerad av: Patrick Reinthal
Dela Nyheten

Kommentera nyheten