TIPSA REDAKTIONEN: [email protected]
Publicerad: 2012-04-28 13:36:16
Hjälp någon ta micken från Aschberg
Vem får sända en timmes radio istället för Robert Aschberg på Radio1 i Stockholm? Nu har du chansen att rösta på vem det ska bli.

Här är alla finalisterna, och deras beskrivningar av sina egna program. Gå in på länken längst ner och rösta.

Houman Sebghati
Mitt program är en social-antropologisk studie i Svenne-beteende. Rapparen Houman Sebghati säger exakt vad han tycker och tänker. Och våga kalla mig för Invandrare. Jag är svensk och jag vill lufta mina tankar under ett högt tak.


Robin Israelson
Dom Kallar Oss Pods är en podcast som görs av mig, Robin Israelson, och min kompis Frida Lund. Varje torsdag de senaste 40 veckorna har vi producerat ett 45 minuter långt avsnitt som behandlar intressanta och aktuella ämnen.

Sabinije Von Gaffke och Raymond Ahlgren
Talar om olika ämnen inom personlig utveckling såsom;
- "Här och nu - new-age-flum eller sanning?"
- "Lycka - skippa OM/DÅ modellen (OM jag bara får det eller det - DÅ blir jag lycklig)
- "Livet är för kort för att stressbajsa - njut av stunden"
- "Defragmentera din mentala hårddisk - Det blir inte lättare senare. Det blir bara...senare"


Augin Damar
Programmet handlar om något som vi människor stött på under många år och decennier. Det följer oss dagligen, det är aktuellt och det ska vara väldigt fritt att få yttra sig i programmet, både som gäst och folk som ringer in till studion. Här sparar vi inte på krutet utan här är det TALA FRITT som gäller!

Anna Bergholtz
”Blind journalist som öppnar ögon”, har blivit något av mitt signum och det är just vad du får i mitt program. En rejäl ögonöppnare – för här sätts fokus på det du troligen inte tänkt särskilt mycket på. Nämligen på våra föreställningar och fördomar. Här pratar vi om det vi oftast gör utan att tänka så noga efter.

Idamo
I händerna på icke-humanistiskt styrda myndigheter --- de drabbades kamp mot Gestapoliknande behandling.
Extern Länk:
http://www.radio1.se/t%C3%A4vling/vem-%C3%A4r-din-favorit-r%C3%B6sta-h%C3%A4r-och-hj%C3%A4lp-n%C3%A5gon-ta-%C3%B6ver-etern-fr%C3%A5n-robert-aschberg

Publicerad av: Patrick Reinthal
Dela Nyheten

Kommentera nyheten