Nyhet hämtad från OnAir.nu
2011-12-24 00:06:19
OnAir.nu uppköpt, lever vidare!
Redaktionen - OnAir.nu
Som vi tidigare har skrivit skulle Sveriges radioportal, OnAir.nu läggas ner vid årskiftet 2011-2012 efter över 13 på internet.

Efter artikel om nedläggningen har flera intressenter har hört av sig om att vilja ta över driften. Några av dem var seriösa och det vinnande budet gavs av Patrick Reinthal.
Patrick Reinthal är ett känt namn inom närradion i Sverige och har arbetat med radio sedan 1993, främst när det gäller teknik. Patrick tillsammans med en säljare kommer att driva sidan vidare.

- Att få driva vidare OnAir.nu som ju är Sveriges äldsta och mest omfattande radiosite, är ett stort privilegium och ansvar, men samtidigt väldigt spännande, säger Patrick Reinthal.

Mikael kvar som skribent
Mikael Berglund har tillsammans med Pontus Stenberg drivit OnAir.nu sedan
1998. Mikael väljer dock att vara kvar som skribent på "nya" OnAir.nu.

- Jag har känt Patrick i 10 år. Patrick kan radiobranschen och jag vet att han om någon kan få nytt liv i hemsidan och jag ska försöka hjälpa honom så mycket jag kan, säger Mikael Berglund.

Pontus fortsätter inte
Pontus Stenberg har inga ambitioner att jobba vidare på OnAir.nu. Affären har inte påverkat hans beslut att lägga energin på annan verksamhet inom mediabranschen som planerat efter nyår.

- Mycket roligt för branschfolk, entusiaster och radiolyssnare att OnAir.nu lever vidare. Det ska bli spännande att se vad Patrick kommer att göra med sidan. Jag önskar honom all lycka med sitt nya projekt! avslutar Pontus Stenberg.
Copyright © OnAir.nu - Citera oss gärna, men glöm inte ange källa.
Allt material t ex text, bild och grafik är skyddat av lagen om upphovsrätt.
Kopiering - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål
- är förbjuden och förutsätter tillstånd.